Minneord over Frank Becks bortgang

11. desember 2014

 

Det var med sorg vi mottok budskapet om at Frank var gått bort.

Vi i Nøttterøy IF har vært utrolig heldige som har hatt Frank i foreningen. Mannen som har hjulpet mange norsket topp idrettsutøvere og ledere med å nå sine mål igjennom positiv tenkning. «Det er deg det kommer an på» og «Dønn tilstede» er ordene som vi forbinder med Frank Beck.

På slutten av 50-tallet begynte Frank sitt engasjement i foreningen som spiller på håndballaget. Han spilte i noen år før han startet sin trener karriere. Først som trener for damelaget og fra 1963 og frem til starten av 70-tallet var han trener for herrelaget.
Han fikk tid til det meste, for i perioden 1963 – 1969 var han leder av hovedforreningen hvor han var sterkt engasjert i at vi fikk nytt klubbhus på Nesskogen (ferdig i 1967) og samtidig engasjert i at Willhelmsenhallen ble bygget (ferdig i 1967).
Han kom tilbake som trener på slutten av 70-tallet. Først da som trener for A-laget i fotball (2 sesonger) og i begynnelsen av 80-tallet som trener for herrelaget i håndball. Frank sluttet aldri å engasjere seg i håndballen på Nøtterøy. Han har fulgt herrelaget tett de siste årene og har vært en engasjert og god tilskuer igjennom nok en høstsesong.

Vi som er engasjerte i idretten vet at treneren har mye å si for hvilke resultater utøverne oppnår. Frank hadde et brennende engasjement, flotte holdninger som igjen ga resultater. Frank har således en flott statistikk å vise til.

I idretten er det slik at fundamentet for aktiviteten er engasjerte, interesserte og dyktige enkeltmennesker som ønsker å bidra til å skape gode og sunne vilkår for barn, unge og voksne. Frank Beck var et slikt menneske.

Nøtterøy IF takker Frank for all den innsats og entusiasme han la inn i foreningens håndball-, fotballgruppe og hovedforeningen.
For sitt arbeid i Nøtterøy IF ble Frank Beck tildelt Hederstegn i Sølv, Gull med diplom og en av få som har mottatt klubbens høyeste utmerkelse – «æresmedlemskap».

Vi takker Frank og hans familie for all innsats som de har/ bidrar med til beste for alle i Nøtterøy IF. Vi lyser fred over hans minne og vil uttrykke våre dypeste medfølelse overfor familien.
TUSEN TAKK Frank – På vegne av alle i Nøtterøy IF

Jørn Andersskog
Leder av Nøtterøy IF Hovedforening